ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 18-04-2018
Turull, a Llarena: "m'ha convertit en un pres polític"
L'exconseller demana que "deixin de ficar la justícia a la política"
| Foto: Govern de la Generalitat
L'exconseller de la Presidència Jordi Turull ha seguit la línia de les darreres declaracions dels dirigents independentistes encausats i s'ha enfrontat obertament al jutge instructor de la causa, Pablo Llarena.

En concret, segons fonts presents a la declaració indagatòria, Turull ha dit a Llarena que "és vostè qui m'ha convertit en un pres polític", i ha demanat que "deixin de ficar la justícia a la política" i també que "no pretenguin dir qui ha de ser el candidat a presidir la Generalitat".

A banda de Turull, també ha declarat al Tribunal Suprem l'exconsellera Dolors Bassa, durant un quart d'hora, i l'última compareixent d'aquest dimecres és l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell. Els dies 7 i 8 de maig declararan els processats restants que estan a disposició de la justícia espanyola.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: