ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
redacció 30-04-2018
Fan pintades contra els professors de Sant Andreu investigats per la fiscalia
El diari El Mundo va publicar un reportatge sobre els investigats i Albert Rivera els va assenyalar en una piulada
| Foto: Twitter - 9delpalau.
Aquest dilluns han aparegut pintades contra els nou professors de l'Institut de Sant Andreu de la Barca investigats per la fiscalia per haver humiliat suposadament a fills de guàrdies civils l'endemà de l'1-O.

Les pintades apareixen l'endemà que El Mundo publiqués una informació sobre els nou professors investigats amb els seus noms i fotografies i que el president de Cs, Albert Rivera, els assenyalés en una piulada a través de Twitter.

En les pintades que s'han fet a la façana de l'Institut El Palau de Sant Andreu, juntament amb els noms dels professors investigats per delictes d'odi hi apareixen les paraules "nazis", "ratas" o "separatas".

El grup que dona suport als professors investigats a dit, a través de Twitter, que hi ha una voluntat de "trencar l'institut i la cohesió social dels alumnes amb noms i cognoms".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: