ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 26-04-2018
Els estudiants volen rebaixar les taxes i retirar el 155
Al voltant d'un miler de joves s'han manifestat avui pels carrers de Barcelona
Al voltant d'un miler d'estudiants universitaris i de secundària s'han manifestat avui pel centre de Barcelona per reclamar una rebaixa del 30% de les taxes universitàries i la retirada de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya.

La manifestació, convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), majoritari en l'ensenyament universitari, i pel Sindicat d'Estudiants (SE), amb àmplia representativitat en l'ensenyament secundari, ha arrencat poc després de les dotze del migdia de la plaça Universitat encapçalada per una pancarta amb el lema "defensem la pública, defensem el poble català".

Els estudiants han acabat el seu recorregut a la plaça Sant Jaume i corejant lemes contra les forces de seguretat i consignes com: "autònoma rebel", "fora el 155, llibertat per al poble de Catalunya", "aquests preus no són públics".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: