ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 03-03-2018
L'ANC, decebuda amb Puigdemont
L'entitat sobiranista lamenta la renúncia i l'espectacle dels partits independentistes i convoca manifestació
Agustí Alcoberro, nou president en funcions de l'ANC.
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) considera que "la renúncia de Carles Puigdemont" a ser investit president de la Generalitat pel Parlament "no era el que milers de catalans esperaven" i "deplora l'espectacle de les últimes setmanes entre els partits".

Es mostra crítica amb la decisió de Puigdemont en un comunicat per convocar una manifestació el diumenge 11 de març a fi d'"exigir que el nou Govern obeeixi el mandat de l'1 d'octubre i posi en marxa la llei de transitorietat i les institucions de la república".

"Mantenim la mateixa posició des del 31 d'octubre", indica l'ANC, que ahir divendres va posar en marxa el procés de renovació del seu secretariat nacional, i afegeix que "cal restablir el Govern legítim i fer valer la declaració d'independència" aprovada pel Parlament el passat 27 d'octubre.

Pel que fa a la manifestació, començarà al passeig Colom de Barcelona a les 17.00 hores i finalitzarà davant el Parc de la Ciutadella amb un acte polític "en què s'exigirà als representants polítics que compleixin allò que van prometre en les eleccions del 21 de desembre: recuperar el Govern legítim i desplegar la república".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: