ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 05-03-2018
Els Mossos tenien fitxats tres terroristes del 17-A
Estaven identificats des del gener del 2016, revela 'El Español'
| Foto: TV3
Els Mossos d'Esquadra tenien identificats des del 2016 tres dels membres de la cèl·lula terrorista responsable dels atemptats del passat 17 d'agost a Barcelona i Cambrils, publica El Español citant fonts de la seguretat de l'Estat.

Es tracta de Mohamed Hichamy i els germans Houssaine i Younes Abouyaaqoub, els quals havien participat, segons la mateixa informació, en un incident davant la porta de la comissaria dels Mossos a Salt. En concret, després de resar es van negar a marxar tot i les reiterades peticions dels agents de la policia catalana.

Tots tres, veïns de Ripoll, van ser identificats en aquell moment, gener del 2016, però els Mossos no s'hi han referit a aquell fet públicament després dels atemptats. Tampoc, sempre segons El Español, van informar cap altre cos policial sobre l'incident.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: