ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 02-02-2018
Un diari belga destapa la mansió que vol llogar Puigdemont
Jami, íntim de l'expresident, ja no té clar si tancarà l'operació, segons 'La Vanguardia'
Carles Puigdemont estava disposat a llogar una mansió a Waterloo, localitat situada a uns 20 kilòmetres de Brussel·les, però la revelació d'aquesta operació per part del diari belga L'Echo ha fet dubtar qui suposadament s'encarregava de signar el contracte, l'amic de l'expresident Josep Maria Matamala, àlies Jami, publica La Vanguardia.

L'habitatge, de nova construcció, ocupa 550 metres quadrats i disposa de sis habitacions i un garatge amb capacitat per a quatre vehicles. El jardí té una extensió de 1.000 metres quadrats. El preu de lloguer, segons el mateix diari belga, és de 4.400 euros mensuals.

El periodista que va revelar l'acord sobre el lloguer, Philippe Coulée, ha explicat a La Vanguardia que la seva exclusiva pot anorrear l'operació, ja que va rebre una trucada de l'agència que gestiona l'immoble després que aquesta hagués rebut, al seu torn, una trucada de Matamala, el qual va comunicar que s'ho estava pensant.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: