ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 19-02-2018
Torrent no rebrà Millo fins que Rajoy no es reuneixi amb ell
El president del Parlament insisteix a reclamar una reunió amb el president del govern espanyol
| Foto: rtve. es
El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha donat resposta aquest dilluns a l'oferta d'entrevista que li va fer la setmana passada el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo.

Torrent ha rebutjat la trobada fins que no pugui reunir-se amb el president del Govern, Mariano Rajoy. Així li ho ha fet saber Torrent a Millo en una carta en què a més li ha demanat que intercedeixi perquè Rajoy accepti la trobada.

A la carta, Torrent recorda que el passat 22 de gener, poc després de resultar elegit president de la cambra catalana, va enviar una carta a Rajoy proposant-li una reunió per a "abordar l'excepcionalitat democràtica que viu el Parlament, amb diputats a la presó i l'exili".

D'aquesta manera, el president de la cambra apel·la a la "lleialtat institucional" per reclamar de nou aquesta trobada.

En la missiva, Torrent es mostra molt crític a més amb l'actitud que ha mantingut l'executiu de Rajoy des que ell va accedir a la presidència. Segons la seva opinió, "tots els passos" del Govern han anat "en la direcció contrària al diàleg" que va reclamar a la carta del dia 22.

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: