ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 01-02-2018
La CUP vol que ERC i el PDECat desmenteixin indicis de "rendició amb l'Estat"
Carles Riera diu que no tornaran a negociar sense data ferma d'investidura
Carles Riera | Foto: CUP
El diputat de la CUP Carles Riera ha manifestat en una entrevista concedida a El Món que "seria molt bo i molt saludable que ERC i al PDeCAT desmenteixin qualsevol indici de pacte de rendició amb l'Estat". "El poble es mereix que ERC i el PDeCAT aclareixin i garanteixin que no hi ha cap pacte amb l'Estat a canvi de molles", ha reiterat el representant anticapitalista.

De fet, ha trobat a faltar aclariments aquest dimecres, una jornada marcada per la revelació dels missatges de mòbil enviats per Carles Puigdemont a Toni Comín, en els quals donava per fracassat el procés. Quant al contingut dels missatges, Riera ha expressat que l'independentisme "necessita positius i d'ànims", però també que "és comprensible que el president [Puigdemont] se senti traït" si és cert que "s'està produint un pacte amb l'Estat per aturar la República".

Així mateix, el diputat cupaire ha exposat les condicions de la CUP per seure a negociar amb ERC i JxCat: "Només participarem en reunions trilaterals i no anirem a cap nova reunió si no hi ha per endavant una convocatòria d'un ple amb una data ferma i concreta".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: