ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 07-02-2018
Pleguen Ferran Bel i Neus Lloveras
Tortosa canvia d'alcalde i l'AMI, de president
Ferran Bel | Foto: TVE
Dues de les principals figures que el PDECat té a la política municipal han anunciat aquest dimecres que abandonen sengles responsabilitats públiques principals.

D'una banda, Ferran Bel ha comunicat que dimiteix com a alcalde de Tortosa, càrrec que ha ocupat els darreres onze anys. La seva renúncia es farà efectiva aquest dijous i la nova batllessa serà la tinent d'alcalde Meritxell Roigé.

En principi, Bel se centrarà en la seva activitat com a diputat al Congrés i en la seva tasca com a responsable d'Acció Política i Estratègia Municipal del PDECat.

Pel que fa a l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha renunciat a la presidència de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), després d'haver avançat el gener que no tornaria a presentar-se a la reelecció. Ha manifestat que es vol dedicar a exercir d'alcaldessa "al cent per cent", i provisionalment serà substituïda per qui fins ara ha estat vicepresident primer de l'entitat, Jordi Gaseni (ERC), batlle de l'Ametlla de Mar.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: