ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 08-02-2018
Cospedal afegiria TV3 a l'article 155
La ministra entén que si es prolonga la intervenció, s'haurà de "revisar" el mitjà públic català
La secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal
La ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha afirmat en una entrevista a OK Diario que si es prolonga l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya, s'haurà de "revisar" TV-3 perquè és un mitjà "propagandístic i manipulador".

La dirigent del PP ha explicat que en el moment que es deixi d'aplicar el 155, que succeirà quan Catalunya tingui un nou Govern, el mateix Parlament hauria de revisar TV-3: "La televisió pública catalana no pot ser un aparell de propaganda política d'uns determinats interessos partidistes. Això és una autèntica vergonya", ha incidit.

Cospedal també ha parlat del rol que van tenir els Mossos d'Esquadra l'1-O i opina que s'ha d'esperar que finalitzi el procediment judicial i la investigació a Josep Lluís Trapero.

D'altra banda, la ministra de Defensa ha negat rotundament les afirmacions sobre la utilització de diners del FLA per a la celebració de l'1-O. "Fins que ho digui un jutge, des del meu punt de vista no està provat".

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: