ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 02-02-2018
Colau, sense cap aliat, perd la qüestió de confiança
Si no sorgeix un altre candidat, l'actual govern municipal de Barcelona podrà aprovar els seus pressupostos
| Foto: Ajuntament de Barcelona
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha perdut per 30 vots contra 11 la qüestió de confiança a què s'ha sotmès en el ple d'aquest divendres, de manera que podrà aprovar els pressupostos del seu govern en minoria si en els pròxims 30 dies no sorgeix un altre candidat que la pugui substituir mitjançant una moció de censura.

Conscient d'aquest improbable escenari, Colau ha desafiat als grups de l'oposició a assolir una entesa per rellevar-la. Les expressions de desconfiança han marcat els retrets de l'oposició. Alfred Bosch, d'ERC, li ha dit que "comencin a pensar a plegar". L'exsoci de govern de Colau, Jaume Collboni, ha assenyalat que "el problema és el govern" i ha dit que l'alcaldessa es troba "més sola i aïllada".

Acusació popular
D'altra banda, segons ha anunciat el tinent d'alcalde Jaume Asens, l'Ajuntament de Barcelona es personarà com a acusació popular contra les càrregues efectuades per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil durant l'1-O.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: