ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 08-02-2018
Artadi es descarta
La portaveu del grup parlamentari de JxCat ha reiterat que l'únic candidat és Carles Puigdemont
Elsa Artadi, durant un acte de campanya | Foto: Junts per Catalunya
La portaveu del grup parlamentari de JxCat, Elsa Artadi, ha insistit aquest dijous a mantenir el seu cap de llista, Carles Puigdemont, com a únic candidat a la investidura.

"Puigdemont és el nostre candidat i, sobretot, el del Parlament", ha dit sortint del seu despatx del Parlament al ser preguntada per la possibilitat que ella o un altre diputat del seu grup acabin ostentant la presidència de la Generalitat, informa ACN.

La resposta d'Artadi es produeix enmig de les negociacions entre els independentistes i poc després de saber-se, per un document de la CUP, que JxCat podria obrir-se a noms alternatius si la investidura de Puigdemont acaba no sent viable.

La notícia ha estat avançada per RAC1 aquest matí. Després, des d'ERC s'apunta que el nom d'Artadi no se'ls ha posat sobre la taula de negociacions entre republicans i JxCat per trobar una sortida a la investidura del president de la Generalitat.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: