ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 03-02-2018
"Per continuar com una autonomia, val més eleccions"
L'exconsellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, no entén la doble presidència que proposa Junqueras
Clara Ponsatí.
La consellera d'Ensenyament destituïda pel 155, Clara Ponsatí, obre la porta a unes noves eleccions. Ho considera la millor sortida en cas que les institucions catalanes no es rebel·lin d'alguna forma contra els poders de l'Estat. N'ha parlat, des de Brussel·les, en una entrevista a RAC1.

Ponsatí creu que "ningú no ha traït a ningú", en contra del que deien els missatges filtrats de Carles Puigdemont. També ha repartit crítiques a ERC. D'una banda al seu president, Oriol Junqueras, per la proposta d'una doble presidència.

D'altra banda, també ha criticat al president del Parlament, Roger Torrent. Va trobar "sorprenent" que ajornés el ple d'investidura sense avisar els partits. "Té les seves raons. No puc dir si les entenc o no".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: