ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 17-01-2018
Fracassa el boicot a Serrat
El 'Sense ficció' dedicat a l'artista lidera la seva franja malgrat l'oposició d''indepes' hiperventilats
| Foto: TV3
La crida a ignorar l'emissió a TV3 d'un documental sobre Joan Manuel Serrat no ha reeixit. Segons ha revelat la mateixa TV3, el documental Serrat, el noi del Poble-sec, emès a l'espai Sense Ficció aquest dimarts, ha estat un èxit d'audiència. De fet, no només ha liderat la seva franja horària, sinó que ha estat el segon audiovisual del Sense Ficció més vist de la temporada. Ha totalitzat 434.000 espectadors, només superat pels 1,1 milions d'espectadors que ha sumat la setmana passada el documental de Mediapro 1-O.

Usuaris de xarxes socials havien difós missatges per boicotejar el darrer Sense Ficció perquè el cantautor s'havia posicionat contra el procés i havia dit que el referèndum de l'1-O no tenia garanties. Alguns l'han titllat de traïdor i l'han vinculat a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya. També han circulat missatges via Whatsapp exhortant a no donar audiència a l'especial dedicat al noi del Poble-sec.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: