ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 31-01-2018
Puigdemont es justifica: “Sóc humà i hi ha moments que també jo dubto”
“Sóc el President i no m’arronsaré ni em faré enrere”, anuncia després dels missatges a Comín
| Foto: @KRLS
L’expresident de la Generalitat i candidat de Junts per Catalunya a la presidència, Carles Puigdemont, ha reaccionat afirmant que “no m’arronsaré ni em faré enrere” a la revelació per part de Telecinco d’uns missatges que va enviar aquest dimarts a l’exconseller Toni Comín, on donava per "acabat" el procés.

Al seu compte de Twitter s’ha justificat dient: “Sóc humà i hi ha moments que també jo dubto”. Però ha negat allò que donava a entendre privadament a Comín, tot afirmant: “També sóc el President i no m’arronsaré ni em faré enrere, per respecte, agraïment i compromís amb els ciutadans i el país. Seguim!”.

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: