ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
L'Uixer Espia 30-01-2018
La nova vida de Santi Vila passa per les xarxes
L’exconseller de Territori i de Cultura, Santi Vila, comença a refer la seva vida. Després del sotrac que va suposar passar per l’Audiència Nacional sent assenyalat com a delinqüent per uns i com a traïdor per altres, i de veure que el seu futur al PDECat estava més que negre, està aixecant el cap.

Els seus bons contactes –i una porta giratòria de proporcions descomunals que altres partits criticarien– l’han col·locat en l’empresa Aigües de Banyoles. Ell mateix ha parlat de la seva nova feina a les xarxes. I és que Santi Vila, si alguna cosa té últimament, és que està desfermat a les xarxes. Parla de la seva vida, penja fotografies amb la seva parella, explica els viatges que fa i fins i tot relata les seves sensacions després d’estar hores i hores connectat a una aplicació de contactes sense gaire èxit. Transparent com l’aigua. Aigua de Banyoles, suposem.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: