ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 10-01-2018
Oposició a la investidura telemàtica de Puigdemont
Front comú del PP, Cs i PSC per impedir que la majoria independentista se surti amb la seva
Iceta (PSC), Arimadas (C's), i García-Albiol (PPC).
El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha advertit avui que els constitucionalistes prendran les decisions necessàries per impedir que els independentistes tornin a forçar el reglament del Parlament i les lleis si intenten fer-ho per investir de forma delegada i telemàtica a Carles Puigdemont.

En declaracions al Congrés, Maíllo s'ha referit al pacte entre l'expresident català i candidat de JxCat i la secretària general d'ERC, Marta Rovira, per constituir la Mesa del Parlament i intentar investir-lo.

En termes similars s'ha mostrat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas. Aquesta ha fet una crida al seny per aturar la investidura telemàtica de Puigdemont.

El PSC s'oposa també a segons quin tipus d'investidura. En aquest sentit, ha assegurat que farà el possible per evitar que Junts per Catalunya i Esquerra puguin investir Puigdemont a distància. Això no obstant, no han concretat com ho faran.

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: