ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 12-01-2018
La defensa de Puigdemont va intentar negociar amb el jutge
Va voler saber quin tracte rebria l'expresident si decidís tornar de Bèlgica
| Foto: rtbf.be
La defensa de Carles Puigdemont fa moviments per sondejar al Tribunal Suprem què passaria si el president destituït per l'Estat tornés de Brussel·les.

Segons publica La Vanguardia, el passat dimarts una advocada va posar-se en contacte amb l'oficina de Pablo Llarena per tancar una trobada informal entre dos advocats de l'entorn de Puigdemont i el jutge del cas.

Dimarts una advocada que va dir que actuava com a representant de Puigdemont va demanar una cita amb el magistrat del Suprem per saber quin tractament judicial rebria el president si decidís tornar de Bèlgica.

De moment, el magistrat del Tribunal Suprem ha rebutjat cap contacte informal fora del procés judicial. Això sí, els ha reclamat un escrit en què exposin les seves intencions. El tribunal no ha tornat a tenir notícies de l'advocada.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: