ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 13-01-2018
ERC vol noves aliances
Pretenen fer créixer l'independentisme, un missatge que s'interpreta com un acostament als comuns
Marta Rovira
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha reclamat "realisme" per "afrontar les dificultats" i s'ha mostrat favorable a "buscar aliances i explorar les fronteres de l'independentisme per seguir creixent i per ser cada vegada més forts". Un missatge que es pot interpretar com una invitació a acostar-se als comuns.

Davant el consell nacional del partit, la número dos dels republicans ha situat aquest dissabte com a principal prioritat la recuperació "urgent" de les institucions catalanes perquè no fer-ho significaria "perpetuar l'article 155 i consolidar el Govern del PP, que només ha tret quatre diputats i ha quedat derrotat clarament a les urnes".

"És urgent tornar a posar les institucions a les mans dels ciutadans que han decidit com s'ha de governar i legislar, amb els objectius de crear un país més pròsper, just i net", ha assegurat Rovira.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: