ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 25-01-2018
El Jutjat 13 de Barcelona imputa dos alts càrrecs més per l'1-O
Jordi Cabrafiga, excap de gabinet de Governació, i Valentí Arroyo, exdirector de serveis corporatius del CTTI, declaren el 9 de febrer
CTTI | Foto: Google Maps
El Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona, que s'ocupa d'investigar els preparatius de l'1-O a partir d'unes revelacions de l'exsenador d'ERC Santiago Vidal, ha citat perquè declarin com a investigats el pròxim 9 de febrer dos alts càrrecs més de la Generalitat.

Es tracta de Jordi Cabrafiga, que va ser cap de gabinet del Departament de Governació, sota l'autoritat de la consellera Meritxell Borràs, i Valentí Arroyo, director de serveis corporatius del Centre de Telecomunicacions i Tecnologia de la Informació (CTTI). Es troben sota la lupa pel seu paper l'1-O.

Cabrafiga, que ha treballat en la campanya electoral de Junts per Catalunya, la candidatura de l'expresident Carles Puigdemont, va supervisar el projecte del web referèndum.cat i està assenyalat com un dels integrants del xat que compartien responsables dels preparatius d'aquella votació. A banda de Cabrafiga i Arroyo també declararan com a imputats un treballador de CTTI i un tècnic de Governació.

En el marc d'una altra investigació en curs relacionada amb l'1-O, la que condueix el jutge Pablo Llarena al Tribunal Suprem, agents de la Guàrdia Civil han entrat aquest dimecres a les seus del CTTI, l'ANC i Òmnium Cultural amb l'objectiu d'aclarir si les entitats sobiranistes van usar diners públics rebuts de la Generalitat per finançar l'1-O.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: