ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 10-01-2018
El govern espanyol desbloqueja les subvencions als digitals
L'aplicació del 155 amenaçava la supervivència d'alguns mitjans
Roberto Bermúdez de Castro | Foto: PP 
El govern espanyol, que controla la Generalitat des que va aplicar l'article 155 de la Constitució a Catalunya, ha decidit aixecar el bloqueig que havia efectuat sobre les subvencions als mitjans de comunicació digitals que publiquen en llengua catalana.

A partir d'ara, així doncs, es podran distribuir la part dels 7,5 milions d'euros prevista per a aquests mitjans, entre els quals destaquen Nació Digital, El Nacional, Vilaweb, El Món, Racó Català, Directe.cat i les edicions a la xarxa d'El Punt Avui i l'Ara. Es tracta d'una decisió rellevant per a la continuïtat d'aquests projectes periodístics partidaris editorialment del procés, ja que en molts casos són dependents de les subvencions.

Roberto Bermúdez de Castro, el secretari d'Estat per a les administracions territorials, el qual va assumir la gestió de la Generalitat, es va mostrar crític amb aquests mitjans en una compareixença al Senat, on va dir: "No hi ha hagut millor negoci a Catalunya aquests últims quatre anys que muntar-te un web per recolzar el procés".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: