ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 12-01-2018
Cs seria el més votat
En una enquesta, el partit d'Albert Rivera s'imposaria en cas d'eleccions a Espanya
El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera
Ciutadans seria la força més votada en unes eleccions generals si se celebren avui, segons un sondeig de Metroscopia elaborat pel diari El País per davant del Partit Popular i del PSOE.

Pel que fa a estimació de vot, el partit d'Albert Rivera obtindria un 27,1% dels suports, davant d'un 23,2% del PP, que ha estat la força més votada des dels comicis generals de 2011. El PSOE quedaria relegat a la tercera posició amb un 21,6% de les paperetes.

El Govern espanyol ha restat importància al sondeig publicat aquest divendres i ha assenyalat que els resultats de les enquestes quan hi ha eleccions en dates pròximes són diferents dels que s'obtenen quan encara falta temps per a la cita amb les urnes.

"Les enquestes quan no hi ha eleccions funcionen d'una manera, i quan hi ha eleccions funcionen d'una altra, i en principi no hi ha eleccions legislatives fins a juny de 2020. Espero que en aquest moment es vegin els fruits d'una acció de govern orientada cap als interessos generals", ha comentat el portaveu de l'Executiu, Íñigo Méndez de Vigo, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: