ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
15-01-2018
A què es dedica Santi Vila?
| Foto: 324
Sense renunciar a intentar l'assalt a l'alcaldia de Barcelona en les futures eleccions municipals del 2019, l'exbatlle de Figueres i exconseller dels governs d'Artur Mas i Carles Puigdemont s'incorpora a l'empresa privada, en concret a una companyia de serveis amb seu a les comarques de Girona, Aigües de Banyoles, tot i que la seva esperança era una feina a la capital catalana. També pretén tornar a exercir la docència universitària.

D'altra banda, està escrivint un assaig titulat D'herois i traïdors sobre la seva experiència com a conseller del govern que es va comprometre a proclamar la República catalana, del qual es va descavalcar just abans de la pseudo-DUI del 27 d'octubre i l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: