ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
redacció 30-12-2017
Un incendi crema documents d’arxiu dels Jutjats de la Seu d’Urgell
Les flames han danyat també diferent material ofimàtic

A primera hora de la tarda els bombers de la Generalitat han donat pràcticament per extingit l’incendi que ha afectat aquest matí de dissabte als Jutjats de la Seu d’Urgell, situats a la plaça Jacint Verdaguer. El foc s’ha originat, molt probablement a causa d’un curtcircuit, en una habitació en què es guardava material d’ofimàtica i documents d’arxiu de la primera planta de l’edifici.

 

El sinistre hauria començat al voltant de les 11.40 h tot i que els bombers han rebut l’avís a les 11.54 h. Hi han treballat quatre dotacions del cos d’extinció d’incendis que, a l’hora d’accedir-hi, han hagut de trencar la porta de vidre de la porta principal de l’immoble.

 

En el moment de l’incendi no hi havia ningú al seu interior per la qual cosa sortosament no s’ha registrat cap desgràcia personal. A hores d’ara, els bombers treballen en les tasques de ventilació del fum acumulat a l’edifici.

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: