ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 10-12-2017
Tanques i policia davant del Museu de Lleida

 

Tot a punt per al trasllat de les obres de Sixena que el jutge d'Osca ha ordenat per aquest dilluns
Desenes de tanques metàl·liques s'han instal·lat aquest diumenge al migdia davant les portes del Museu de Lleida a requeriment dels Mossos d'Esquadra, que també han deixat una parella d'agents de forma permanent davant l'equipament.

Fonts de la policia catalana han afirmat que han de vetllar per garantir la seguretat davant l'imminent operatiu de trasllat de les obres de Sixena que el jutge d'Osca ha ordenat que es faci aquest dilluns.

Cal recordar que a través de les xarxes socials s'ha estès una convocatòria anònima amb el suport de la CUP i els Comitès de Defensa de la República que convida a trobar-se a les 7.30 del matí davant del Museu per "fer un cafè", una mobilització que pot reunir desenes de persones per mostrar el seu rebuig al lliurament de les peces que fa dècades que estan a la capital del Segrià.

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: