ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 22-12-2017
Puigdemont: "Rajoy ha perdut"
El partit que lidera l'expresident del govern català esdevé un dels guanyadors de la nit
L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha dit des de Brussel·les que "la república catalana ha guanyat i la monarquia del 155 ha perdut". "Rajoy ha perdut el plebiscit", ha reblat. Puigdemont ha demanat una "rectificació" i una "restitució": "Els presos polítics han de sortir de la presó i el Govern ha de tornar al Parlament".

La directora de campanya de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, i el portaveu del partit, Eduard Pujol, han estat els encarregats de valorar els resultats del 21-D des de Catalunya. Enmig de crits d'alegria, de "Puigdemont president" i aplaudiments, Artadi ha assegurat que "el 155 ha quedat derrotat a les urnes".

En les seves paraules Eduard Pujol ha reiterat que "el 155 ha quedat mort i enterrat" i que Rajoy "ha perdut les eleccions".

Pujol ha afegit que "el resultat que hem aconseguit és una heroïcitat" i que el resultat "derrota la imposició, l'actitud i el cinisme polític que hem vist els últims mesos". Finalment, el portaveu de Junts per Catalunya ha remarcat que "aquesta és la victòria de l'esperança".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: