ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
redacció 07-12-2017
Mundó no vol repetir com a conseller de Justícia
Romeva diu que no va marxar a Brussel·les pel seu compromís amb Junqueras
Carles Mundó.
Carles Mundó, exconseller de Justícia de l'executiu de Carles Puigdemont, ha dit davant la possibilitat de ser cridat de nou al càrrec de conseller de Justícia de la Generalitat que "el cos no m'ho demana per tranquil·litat personal".

En declaracions a RAC1, l'exconseller cessat per l'aplicació de l'article 155 ha assegurat que de tornar a ser conseller "per qüestions professionals" té per ell "més inconvenients que avantatges".

Mundó afirma que "la presó preventiva no serveix per castigar", i no ha descartat la voluntat d'humiliació per part de l'Estat amb l'empresonament de part de l'executiu de Puigdemont i dels presidents de l'ANC i Òmnium, a l'afirmar que "vist que no hi ha raons jurídiques, algú pot pensar que el que explica que encara hi hagi gent a la presó sigui això".

Per la seva part, l'exconseller d'Exteriors, Raül Romeva, ha afirmat a Catalunya Ràdio que va decidir no marxar amb Carles Puigdemont a Brussel·les per una decisió "personal", afegint que "va ser una decisió meditada. Sabíem quines serien les conseqüències".

En aquest context, Romeva ha declarat que "havia estat cap de llista, em vaig comprometre amb l'Oriol. No podia situar-me en un escenari en què jo estigués fora. No me'n penedeixo".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: