ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 15-12-2017
Marta Rovira, preparada per ser presidenta
Ho faria en cas que Junqueras no ho pogués ser; tot i que ERC disposa d'un informe que avala la investidura
Marta Rovira | Foto: ERC
La candidata d'ERC, Marta Rovira, ha assegurat que està preparada per ser presidenta de la Generalitat de Catalunya si la seva formació guanya el 21-D i Oriol Junqueras no pot sortir de la presó. En una entrevista a El món a RAC1, la política republicana ha considerat, però, que una victòria d'ERC forçaria l'excarceració del líder del partit per convertir-se, d'aquesta manera, en el nou cap de l'executiu català.

Rovira ha indicat que cal "un govern fort" per revertir la situació política actual que viu Catalunya, i ha apostat per bastir ponts amb la resta de forces independentistes i també amb els "comuns" de Xavier Domènech: "Hem de buscar consensos republicans més amplis", ha assegurat una Rovira que ha tancat la porta a un govern tripartit després de veure la línia política que ha pres el PSC.

Rovira, ha assegurat que el seu partit té un informe jurídic que avala investir Oriol Junqueras president de la Generalitat encara que continuï a la presó madrilenya d'Estremera. "Legalment podem investir Oriol Junqueras com a presidenciable".

La dirigent republicana ha reiterat que el vicepresident del Govern cessat és el seu candidat però que, en cas que finalment no sigui possible que assumeixi la presidència, ella també està disposada a ser-ho.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: