ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 31-12-2017
Irregularitats en la comptabilitat de Cs i CDC
El Tribunal de Comptes no dona el vistiplau als números de diversos partits en l'exercici 2015
El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera
El Tribunal de Comptes no dona per bona la comptabilitat de Ciutadans i Convergència, entre d'altres partits, en l'exercici del 2015. Aquest organisme que fiscalitza l'activitat econòmica dels partits ha trobat diverses irregularitats dins dels comptes que ha presentat la formació d'Albert Rivera.

Ciutadans no és l'únic partit que no ha rebut el vistiplau del Tribunal de Comptes de l'any 2015. També hi ha la citada Convergència Democràtica, Esquerra Unida o Compromís. Ciutadans, però, és el partit en què més irregularitats s'han detectat.

L'informe que ha elaborat aquest organisme assegura que els comptes de la formació taronja no inclouen els ingressos de diversos grups parlamentaris i municipals del partit, com el de les Corts Valencianes o l'Assemblea d'Extremadura.

A més, també assenyala que s'han produït "pagaments irregulars de despesa electoral" que tampoc estan inclosos en els números del partit, com ara els 161.000 euros que van utilitzar durant la campanya d'Andalusia i Múrcia, o errors de comptabilitat, amb una diferència, en alguns casos, de gairebé 6.000 euros entre el saldo comptable i l'efectiu.

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: