ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 24-12-2017
El PP guanya el quart diputat
Els populars prenen un escó a Ciutadans a la circumscripció de Tarragona
Ciutadans tindrà 36 diputats al Parlament de Catalunya, no 37, com va donar l'escrutini fet després de les eleccions del 21 de desembre, en què va guanyar la força taronja. Després de la comptabilització del vot exterior, la força encapçalada per Inés Arrimadas ha perdut un dels escons aconseguits a Tarragona en favor del PP, que d'aquesta manera passarà a tenir quatre diputats al Parlament, en lloc dels tres comptabilitzats la nit electoral

Amb el canvi de resultats, Alejandro Fernández s'incorporarà al Parlament al Grup Mixt en què estaran els populars. Malgrat sumar un nou escó, el PP ha registrat uns mals resultats en aquestes últimes eleccions, després de perdre set diputats respecte a les del 2015.

Malgrat la pèrdua d'un diputat, C's es mantenen com el partit amb més diputats obtinguts en les eleccions (36), seguit de Junts per Catalunya, amb 34, i ERC, amb 32 escons. Aquestes dues forces no han modificat els seus resultats després del recompte del vot exterior.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: