ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 23-12-2017
El PP denuncia l'ABC per entrevistar Arrimadas
Els populars creuen que el diari va vulnerar la prohibició de fer propaganda durant la jornada de reflexió
Inés Arrimadas | Foto: Ciutadans
El PP ha presentat una denúncia davant la Junta Electoral contra ABC en considerar que l'entrevista a la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, que es va publicar en aquest rotatiu madrileny el dia de la jornada de reflexió, va vulnerar la prohibició de fer "propaganda electoral" el dia abans de les eleccions.

Segons informa el mateix diari, la denúncia acusa la publicació de no haver realitzat una "informació objectiva que no comporti propaganda electoral" i manté que hi va haver "ànim de vulnerar els principis" de Llei de Règim Electoral.

Els populars fins i tot demanen a la Junta Electoral que remeti la denúncia a la Fiscalia per si el fet d'haver publicat l'entrevista, que va obrir la portada del dia 20 amb una imatge a primeríssim primer pla de la candidata, pogués constituir un delicte.

El diari, per la seva banda, atribueix la denúncia del PP als seus "nervis" per les enquestes adverses i defensa que l'entrevista es va elaborar abans que tanqués la campanya electoral.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: