ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 28-12-2017
Catalunya, tema central de la reunió de Rajoy amb Rivera
Els dos polítics acorden reprendre les negociacions per aprovar els pressupostos espanyols de 2018
Mariano Rajoy i Albert Rivera.
Mariano Rajoy, s'ha reunit avui amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, per valorar la situació política i fer balanç després de les eleccions catalanes de fa una setmana en què Ciutadans va ser la força més votada.

Els dos mandataris han coincidit "en la necessitat que el futur Govern respecti la Constitució i compleixi les lleis democràtiques amb l'objectiu de recuperar la normalitat democràtica", asseguren fonts de la Moncloa.

Rajoy i Rivera també van acordar reprendre aviat les negociacions per a l'aprovació dels pressupostos de 2018 així com la conveniència d'aprovar un nou sistema de finançament autonòmic per donar solució als problemes de les comunitats autònomes respecte al manteniment dels serveis públics.

Després de la reunió, Moncloa ha manifestat que el president espanyol preveu reunir-se també amb altres líders polítics espanyols.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: