ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 13-12-2017
Arrimadas vol acabar amb la "gran mentida del procés"
La candidata taronja convida ERC a dir el mateix en els mítings que davant els jutges
| Foto: 13TV
"Estaria bé que ERC digués el mateix als mítings que davant els jutges". Amb aquestes paraules, Inés Arrimadas ha carregat aquest dimecres contra el seu principal rival a les urnes, segons les enquestes, i ha acusat ERC de voler "fer el mateix si tornen a governar": "Marta Rovira ha dit en un míting d'ERC que faran el mateix; per tant, no és només una interpretació meva".

Amb aquestes paraules la candidata de Ciutadans a les eleccions ha respost directament, per primer cop de manera molt clara, a les interpel·lacions d'ERC, que demana el vot per evitar que governi Ciutadans.

Així, Arrimadas ha dit de nou que el Procés és una "gran mentida" i ha allargat la mà als votants independentistes que, segons la candidata de Ciutadans a les eleccions del 21-D, han sigut "enganyats".

"Hem de tornar a la veritat", ha assegurat en una conferència de Nueva Economía Fórum a l'Hotel Avenida Palace: "No podem tenir governants que diguin que vivim en una República".

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: