ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
19-12-2017
"Un milió de vots" per guanyar als independentistes
La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, tanca la campanya a Nou Barris davant de 2500 persones
Ciutadans ha tancat la campanya electoral allà a on va fonamentar la seva inesperada pujada a les eleccions de 2015: demanant la mobilització als barris metropolitans per enterrar cinc anys de procés independentista.

En el compte enrere, quan segueix havent-hi una important bossa d'indecisos -es calcula que més del 27%- que poden donar o treure majories, el missatge d'Inés Arrimadas per la suma constitucionalista al voltant de la seva candidatura és tan simple com potent en comptar amb l'aval dels sondejos: "Som els únics amb opcions reals de guanyar a l'independentisme, només hi ha un vot guanyador i aquest és el taronja".

I xifren en un milió les paperetes necessàries per a ser dijous la primera força. Una cosa impensable fins fa tot just tres anys per a aquesta formació però que ara veuen factible aconseguir-los.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: