ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 17-12-2017
Arrimadas vol arraconar el procés
Ciutadans protagonitza l'acte més multitudinari de la història del partit a Catalunya
Inés Arrimadas | Foto: Ciutadans
L'acte més multitudinari de Ciutadans a Catalunya en els seus 11 anys d'història. Unes 4.000 persones s'han congregat aquest diumenge al pavelló número 2 de Fira de Barcelona, a l'Hospitalet de Llobregat, per donar suport a Inés Arrimadas en la seva carrera a la presidència de la Generalitat.

El partit ha organitzat el míting central de campanya com si d'una festa es tractés. Tot, amb l'objectiu d'encoratjar la "il·lusió i l'esperança" de "deixar el 'procés' i començar una etapa de 'progrés", en paraules de la candidata. "Perquè si governem, canviaran més coses en quatre anys que en 40 anys de nacionalisme", ha manifestat el líder del partit, Albert Rivera.

En lloc de "tornar a Cadis", com li va dir l'expresidenta del Parlament Núria de Gispert, la candidata taronja s'ha portat a Catalunya un grup gadità de xirigotes, per respondre amb ironia a ella i a tot l'independentisme, que té tota la intenció de quedar-se i governar.

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: