ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 20-11-2017
Lluís Salvadó va manar destruir papers de l'1-O
Durant el registre a Economia, l'exsecretari d'Hisenda va ordenar: "Llença els papers pel pati"
Lluís Salvadó, secretari d'Hisenda del Govern de Catalunya.
L'exsecretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvadó, va dir als seus col·laboradors el dia 20 de setembre, quan anaven a tenir lloc els registres en seus del Govern català, que agafessin els papers de damunt de la seva taula i els tiressin pel pati.

"Tenim a la Guàrdia Civil a la porta. Agafa de damunt la meva taula de reunions tota la pila de papers que hi ha, surt fora i tira'ls pel pati", va afirmar Salvadó en una de les converses intervingudes en la investigació dirigida pel Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona sobre la preparació del referèndum, a les quals ha tingut accés Europa Press.

Salvadó, membre de la Conselleria que dirigia Oriol Junqueras, va ser un dels exalts càrrecs del Govern de Carles Puigdemont que va ser detingut durant els registres practicats el 20 de setembre, tot i que després va ser posat en llibertat com la resta d'arrestats d'aquell dia.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: