ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
redacció 03-11-2017
La Comissió Europea no comenta la presó dels exconsellers
El portaveu comunitari, Johannes Bahrke, diu que "és un afer intern" d'Espanya
Jean-Claude Juncker, president de la Comissió Europea.
La Comissió Europea no ha entrat a valorar els empresonaments de vuit exconsellers del Govern de la Generalitat, dictada per la jutge de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela.

El portaveu de la comissió, Johannes Bahrke, que estava de portaveu de guàrdia aquest dijous festiu a la institució, ha afirmat que l'ordre de presó contra l'exvicepresident català, Oriol Junqueras, i els altres set exconsellers del Govern de Carles Puigdemont "és un afer intern" d'Espanya i ha mostrat el "respecte" de la institució europea pel dret constitucional espanyol, en una resposta telefònica a l'ACN.

Bahrke, anteriorment i en resposta per correu electrònic s'ha adreçat a les darreres declaracions del president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, afirmant que "ja sap quina és la posició de la Comissió, no hi ha necessitat que jo repeteixi el que ja ha dit el president una vegada rere l'altra, recentment a la Guaiana francesa i en les seves entrevistes amb la premsa portuguesa".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: