ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 27-11-2017
Els exconsellers comencen a demanar la llibertat
Les defenses presentaran a partir de demà escrits davant del magistrat del Tribunal Suprem
Els ex consellers empresonats per un presumpte delicte de rebel·lió començaran a partir d'aquest dimarts a sol·licitar la seva posada en llibertat després que el magistrat del Tribunal Suprem hagués assumit tota la causa, tot i que no són aforats i, per tant, a priori no hauria de ser competència del tribunal superior.

Diversos ex consellers, com és el cas de Jordi Turull, Josep Rull o el president de l'associació ANC, Jordi Sànchez, sol·licitaran aquest mateix dimarts la seva immediata posta en llibertat i que es revoqui l'ingrés a la presó acordada per la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela.

La raó principal és que per la mateixa causa, el magistrat del Suprem, que inicialment només va assumir la part que afectava els membres de la Mesa del Parlament en trobar-se aforats, va optar per no enviar-los a la presó.

L'única que va ser empresonada va ser la presidenta de la Mesa, Carme Forcadell, qui va aconseguir la seva llibertat en 24 hores després de pagar 150.000 euros de fiança.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: