ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 24-11-2017
El Suprem assumeix totes les causes per rebel·lió
Acumula les querelles contra el Govern català i la Mesa, però l'excap dels Mossos segueix a l'Audiència
El magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha decidit aquest divendres assumir tota la causa per rebel·lió, malversació i sedició de tots els exconsellers de Govern i els presidents de les associacions ANC i Òmnium, investigats fins ara per l'Audiència Nacional i que es troben en presó preventiva.

Segons fonts jurídiques, l'única part que es queda la jutge Carmen Lamela és la que afecta el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, la intendent Maria Teresa Laplana i els col·laboradors que en el futur puguin ser investigats.

D'aquesta manera el jutge del Suprem assumeix que tota la investigació sobre el procés independentista fora de les vies legals ha d'investigar conjuntament tal com ja va assenyalar la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela,

De totes maneres, el president cessat i els quatre exconsellers que l'acompanyen a Bèlgica es mantenen a l'espera de les decisions que prenguin les instàncies judicials belgues.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: