ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 15-11-2017
21 detinguts per la baralla del 12-O al Zurich
La Policia atribueix als ultres desordres públics i batussa tumultuària
| Foto: Betevé
La Policia Nacional ha detingut a 21 joves pertanyents a grups de seguidors radicals de diversos equips de futbol pels aldarulls que van tenir lloc davant el Café Zurich de la Plaça Catalunya de Barcelona durant el passat 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat.

Aquell dia, ultradretans enemistats pels colors futbolístics es van enfrontar violentament llançant-se cadires i taules i un agent de la Guàrdia Urbana de la capital catalana va resultar ferit. S’atribueix als arrestats desordres públics i batussa tumultuària.

Catorze de les detencions s’han practicat a Madrid i les set restants, a Barcelona. La investigació no s’ha tancat i la Policia no descarta nous arrestos.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: