ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 24-10-2017
La comunitat educativa planta cara al 155
Sota el lema 'No ens toqueu l'educació' preparen un seguit de protestes per blindar el model educatiu català
Les principals entitats que conformen la comunitat educativa catalana han convocat noves mobilitzacions per "blindar" el model educatiu de Catalunya i protegir-lo de les acusacions que ha encaixat les últimes setmanes, en què es qüestiona la tasca del professorat amb acusacions d'"adoctrinament" i de "fomentar l'odi contra Espanya".

Estudiants i professionals han exposat la seva voluntat de plantar cara també a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, i amb ella la probable intervenció del Departament d'Ensenyament.

Amb el lema 'No ens toqueu l'educació', el Marc Unitari de la Comunitat Educativa ha impulsat concentracions davant els ajuntaments de totes les capitals de comarca aquest dimecres a les sis de la tarda.

L'acció es complementa amb la convocatòria de vaga que han formalitzat col·lectius d'estudiants universitaris i de secundària contra l'aplicació de l'article 155 i per exigir la llibertat dels líders de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

La plataforma està sospesant la possibilitat de presentar una demanda contra el líder del PPC, Xavier García Albiol, després que declarés que "a la majoria de centres públics catalans es fomenta l'odi a Espanya".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: