ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 22-09-2017
Nou linxament 2.0 a Serrat
Acusen el cantautor de botifler per criticar el referèndum
| Foto: #0
El cantautor Joan Manuel Serrat torna a ser la diana de l'ira de perfils independentistes a Twitter arran del seu posicionament públic sobre el moment actual del procés i el referèndum de l'1-O, la convocatòria del qual ha suspès el Tribunal Constitucional però manté el govern català.

Serrat considera que la votació organitzada per la Generalitat l'1-O "no és transparent" i "no pot representar ningú", per bé que s'ha mostrat partidari dels referèndums. També ha criticat que la llei del referèndum la va tirar endavant en seu parlamentària una majoria que es troba "en minoria quant a nombre de ciutadans" i "a esquenes" dels diputats no independentistes i sense esmenes. Denuncia que tant des del govern del PP a Madrid com des de la Generalitat s'ha aprofitat el conflicte polític per "tapar" anys de retallades i corrupció, i troba que s'ha creat a Catalunya "una gran factura social" que creu que "costarà molt de temps recuperar".

Perfils independentistes a les xarxes socials han reaccionat contra Serrat tot dedicant-li missatges com "botifler", "nazi en el Medierráneo" i "fa temps que vas deixar de ser català". També el posen "al costat dels repressors hereus del franquisme”.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: