ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 23-09-2017
Els Mossos d'Esquadra, sota les ordres d’un coronel de la Guàrdia Civil
L'Estat coordinarà la Guàrdia Civil, Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana sota un sol comandament policial
El major Trapero | Foto: 324
El Govern de Mariano Rajoy ha assumit aquest dissabte el control dels Mossos d'Esquadra per mantenir l'ordre al territori català davant el referèndum de l'1-O. També s'ha creat un comandament policial únic del Ministeri d'Interior, que serà un coronel de la Guàrdia Civil, per supervisar la Guàrdia Civil, Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i les policies locals.

La Fiscalia ha convocat aquest migdia una reunió amb els caps de la Policía Nacional, la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra, en la qual s’ha notificat aquesta decisió. Aquest fet implica la retirada de les competències a la Generalitat sobre la policia catalana.

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: