ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 17-07-2017
Marta Pascal acusa de "postureo" a la CUP
La dirigent, però, diu que "tots els soldats del PDECat estan a disposició de fer el que calgui"
Marta Pascal, la Coordinadora General del PDeCAT.
La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ha qualificat de "postureo" la nova iniciativa de la CUP, que ha presentat un escrit aquest dilluns davant del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona en el qual s'autoinculpa com a "coautora i cooperadora necessària" de l'organització del referèndum de l'1 d'octubre.

La formació anticapitalista demana, per tant, ser part investigada. Aquest document, que conté una llista de tots els actes previstos fins l'1-O, ha de servir "per donar resposta als requeriments que aquest jutjat està enviant a empreses, funcionaris i teatres sobre la celebració del referèndum", i assenyala que aquesta consulta no es pot considerar mai un delicte.


Marta Pascal considera que la iniciativa de la CUP és simplement estètica, per aparentar, i que no té una veritable motivació, d'aquí el terme "postureo". Tot i això, durant la reunió amb el comitè nacional del PDECat, ha considerat oportú afirmar que "no hi ha dubte que tots els soldats del PDECat estan a disposició de fer el que calgui".

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: