ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 17-07-2017
Anticorrupció assumeix investigar Agissa
José Grinda, fiscal del 3%, també s'encarrega de l'afer, que hi està relacionat
La Fiscalia Anticorrupció ha assumit la investigació sobre les suposades irregularitats de l'empresa Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter (Agissa), un cas que instrueix el Jutjat número 2 de Girona. La Cadena SER ha avançat que José Grinda, un dels fiscals del cas del 3%, s'encarregarà també de l'afer d'Agissa, que hi està relacionat. De fet, un informe de l'Agència Tributària vinculava Agissa amb AMR Publicitat i Concerts Studio, empreses que estan sent investigades en el cas del 3%.

La justícia té en el seu punt de mira l'exconseller delegat d'Agissa Narcís Piferrer i l'actual directiu Xavier Ballell per un delicte d'apropiació indeguda suposadament comès amb l'enriquiment de Girona SA, soci privat de la societat mixta Agissa, en perjudici la part publica. L'Agència Tributària va xifrar en 400.000 euros la facturació "totalment arbitrària" a Agissa.

La CUP, que ha denunciat l'ús d'enginyeria comptable, ha demanat a l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que aparti el conseller delegat d'Agissa i estudiï la remunicipalització de l'aigua.

La SER especifica que els fiscals busquen irregularitats amb relació als partits que han governat la ciutat els darrers anys, CiU i el PSC. A més, destaca que l'informe de l'Agència Tributària apunta a la relació d'AMR Publicitat, Girona SA i Convergència i Unió.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: