ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
28-06-2017
Quina alternativa hi ha per la compra de les urnes?
| Foto: Departament de Governació
Després de la desconcertant marxa enrere protagonitzada per la consellera de Governació, Meritxell Borràs, en el procés de compra de les 8.000 urnes, el món independentista ha quedat molt tocat. De res no ha servit que, en la cimera dels partits i les entitats sobiranistes, celebrada al Palau de la Generalitat dimarts 27 a la tarda, el president Carles Puigdemont garantís solemnement que l’1 d’octubre hi haurà urnes i referèndum. La desconfiança s’ha apoderat del camp secessionista, quan falten menys de 100 dies pel dia D.

Per sortir d’aquest cul de sac, el diari Vilaweb –far mediàtic del moviment indepe- ha publicat un article on proposa que les 8.000 urnes de metacrilat es comprin… a través de la gegantina plataforma xinesa Alibaba, especialitzada en el comerç electrònic a través d’Internet! Segons la recerca que ha fet aquest diari, les urnes fabricades a la Xina i comprades a través d’Alibaba tindrien un cost unitari de 19,9 dòlars (més barates que les pressupostades per la conselleria de Governació) i podrien estar enllestides en un termini de 20 dies. Imaginació al poder!
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: