ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Jordi Oliveres 16-06-2017
Osàcar: "Sóc catòlic, íntegre, honest i honrat"
Gemma Montull denuncia que ha estat insultada i que han defecat davant la seva botiga
Daniel Osàcar, extresorer de CDC
El judici del cas Palau ha quedat vist per sentència. En el torn de l'última paraula dels acusats, al qual només s'hi han acollit quatre dels quinze, han destacat les intervencions de Daniel Osàcar, extresorer de CDC, i Gemma Montull, exdirectora financera del Palau. Osàcar s'ha mostrat molt crític amb l'acusació de la Fiscalia i ha dit que ell és "catòlic, íntegre, honest i honrat".

Ha citat la Bíblia i ha recordat que és cantaire i que ha freqüentat el Palau de la Música com a aficionat des de la seva joventut. Ha finalitzat el seu discurs mostrant l'esperança que "la justícia faci justícia". Això sí, no s'ha fet responsable de les actuacions del seu antecessor a la tresoreria de CDC, el finat Carles Torrent.

Gemma Montull, per la seva part, ha buscat l'emotivitat i s'ha queixat que des del 2009 ha estat insultada en diverses ocasions com en el tren o fent un entrepà, i que quan va tenir una botiga defecaven a les portes. "Ha hagut de canviar de domicili en dues ocasions", ha dit.

Dos dels acusats de les factureres LetterGraphic, My Rent i Newsletter, Pere Rodríguez i Juan Menchén, s'han manifestat totalment aliens a la causa i s'han mostrat dolguts pel fet de no tenir feina.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: