ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 14-06-2017
Multa de 600 euros a una periodista que es manifestava
La Policia acusa Cristina Fallaràs amb la Llei Mordassa d'una desobediència que ella nega
| Foto: Cristina Fallaràs
L'aplicació de la Llei de Seguretat Ciutadana aprovada pel Govern de Mariano Rajoy, coneguda com la Llei Mordassa, ha arribat en forma de multa de 600 euros a la periodista i escriptora Cristina Fallaràs, que nega la suposada desobediència a l'autoritat que li atribueix la denúncia policial.

Segons ha explicat, el motiu de la multa és el fet de no haver abandonat la calçada d'un carrer tallat quan s'estava manifestant davant l'ambaixada de Mèxic a Madrid per protestar contra els assassinats de periodistes en aquell país nord-americà.

"Havíem demanat permís per una plantada davant l'ambaixada de Mèxic contra els assassinats de periodistes. Van arribar molts càmeres i periodistes, i estàvem molt estrets", ha explicat a Público. Aleshores, afegeix, va haver de baixar a la calçada quan, això sí, un cotxe policial ja havia tallat el carrer "perquè se celebrés la manifestació".

Assegura que tot i explicar això mateix a l'agent que va insistir que havia de tornar a vorera, va haver de mostrar-li la seva documentació i ara ha rebut una multa de 600 euros que "no puc pagar". Pensa recórrer perquè vol que decideixi un jutge i no un policia, però tem les conseqüències econòmiques de lluitar als tribunals.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: