ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Jordi Oliveres 30-05-2017
El fiscal del cas Palau exhibeix documents que vinculen Ferrovial amb CDC
Critica una "forma de pensar": que el partit i la Generalitat eren el mateix
Daniel Osàcar, extresorer de CDC
El fiscal del cas Palau, Emilio Sánchez Ulled, ha mostrat nombrosos documents que vinculen la constructora Ferrovial amb el finançament "il·lícit" de CDC. Així mateix, ha mostrat la seva sorpresa davant de la confusió entre Convergència i la Generalitat. "És una forma de pensar", ha dit.

El fiscal sosté que el Palau de la Música era "la canonada per on circulaven els diners des de Ferrovial a CDC". Segons la documentació aportada, Ferrovial pagava al Palau i un o dos dies després es retiraven els diners del compte mitjançant un xec al portador "i no se sap a on anaven els diners".

"El drama és que una entitat d'aquesta importància s'hagi vist instrumentalitzada per robar i finançar il·lícitament un partit", ha lamentat Sánchez Ulled.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: