ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
12-04-2017
Quin expresident del Parlament s’ha quedat sense feina?
Ernest Benach, expresident del Parlament.
El nou director de TV3, Vicent Sanchis, ja ha començat a exercir el seu peculiar estil d’“ordeno y mando” i la primera decisió que ha adoptat ha estat la supressió fulminant del programa “Tot o res”, produït per Triacom Audiovisual i presentat per Ares Teixidó. Les causes adduïdes han estat la baixa audiència que havia assolit aquest programa, que va començar a emetre’s fa només tres mesos.

L’administrador de Triacom Audiovisual és Oriol Carbó, exgerent de TV3 i persona molt ben connectada amb el “pinyol” convergent. Però Vicent Sanchis no té pietat i, suprimint aquest programa de la graella, també ha deixat sense feina Ernest Benach, l’expresident del Parlament durant els governs tripartits (2003-10), que feia de guionista deTot o res”.


Des que va abandonar el càrrec oficial, Ernest Benach va percebre durant quatre anys una indemnització anual de 104.000 euros, però ara aquesta bicoca ja s’ha acabat i es guanya la vida com a autònom. Ha fet de consultor polític, ha donat classes a la Universitat de Lleida i a més ha obert amb la seva dona una botiga-restaurant a Reus, Color d’Olor de Poma. Però la vida no és fàcil i la seva feina de guionista a “Tot o res” li proporcionava uns calerons que Vicent Sanchis ha tallat en sec. Això sí, quan es jubili –ara té 57 anys- l’espera una jubilació de 78.000 euros anuals per haver estat president del Parlament de Catalunya.

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: